Чудовий рецепт! На цей раз «ТехСтор» покаже, як приготувати оригінальний болгарський суп із фрикадельками «Чорба-топчета», потрібно:
Інгредієнти:
1 яйце
4 ст. л. йогурту
4 картоплі
50 г рису
200 г говяжого фаршу
1 цибуля
1 морква
1 болгарський перець
3 ст. л. пшеничного борошна
2 ст. л. соняшникової олії
сіль та мелений чорний перець за смаком
Приготування
Дрібно поріжте ножем Samura KAIJU Шеф 210 мм очищену цибулю та болгарський перець.
Моркву натріть на тертці за допомогою електричного слайсера Esperanza EKM026 Caprese
Потім протушкуйте овочі в алюмінієвій сковороді Tiross TS-1264 28 cm на соняшниковій олії на малому вогні. Процес займе близько 7 хвилин.
Очистіть та поріжте картоплю невеликим кубиком. Потім закип'ятіть воду в каструлі Tiross TS 1290 20 см об'ємом 3 л. Додайте до неї засмажку. Коли вода знову закипить, додайте картоплю.
Варіть суп на маленькому вогні протягом 10 хвилин. Відокремте білок від жовтка. Білок додайте до фаршу. Також додайте сіль та спеції за смаком. Перемішайте.
Мокрими руками сформуйте дрібні курячі фрикадельки. Обваляйте їх у борошні. Далі відправте заготовки в киплячий бульйон. А потім всипте в суп рис
Готовий болгарський суп з фрикадельками подавати на обід разом із свіжоспеченим хлібцем в нашій хлібопічці Domo B3963 - 550 Вт. Смачного!
Написати коментар